icon

Groot magazijn

Met een groot magazijn hebben wij altijd het juiste onderdeel voor u.

icon

Ruim assortiment

Ons assortiment wordt dagelijks aangevult met kwaliteits onderdelen.

icon

Snelle klantenservice

Bij ons is de klant koning. Binnen een dag kan je je nieuwe onderdeel al hebben!

Hoe wij aan onze onderdelen komen

Klantenservice op nummer 1!

Bij Polat en Polat kan je sinds oktober 2007 terecht voor kwalitatieve en originele auto-onderdelen. Wij richten ons voornamelijk op de merken Volkswagen en Audi. Het doel van ons bedrijf is om klanten een divers aanbod aan onderdelen te kunnen bieden, tegen een eerlijke en geweldige prijs. Bovendien ligt onze focus op een uitstekende klantenservice.

12 jaar later zijn wij gegroeid naar een bedrijf met 3500 m2 grote magazijn in Bleiswijk. Hier vind je meer dan 100.000 producten. Het kunnen leveren van kwaliteit aan onze klanten vinden wij erg belangrijk. Om die reden kan je bij ons terecht voor enkel originele onderdelen, die in goede staat verkeren. Ben je niet helemaal zeker van wat je zoekt? Met ruim 12 jaar ervaring kunnen wij onze klanten uitstekend adviseren bij wat ze nodig hebben.

Groot magazijn met een ruim assortiment

Voor een Volkswagen of Audi rijder hebben wij een ruim assortiment tot onze beschikking. Al onze producten komen rechtstreeks van de distributeurs en fabrikanten uit Duitsland. Je kan bij ons terecht voor onder andere audio/navigatie onderdelen en interieur- en exterieur onderdelen. Daarnaast vind je bij ons ook een groot aanbod van velgen en banden. Het is onze passie om voortdurend op zoek te zijn naar de nieuwste en beste artikelen, zodat wij continue een breed assortiment aan kunnen bieden met auto-onderdelen voor de beste prijs.

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van Volkswagen en Audi onderdelen? Dan zit je bij Polat & Polat goed. Op basis van meer dan 300 beoordelingen, scoren wij gemiddeld een 9,1. En daar zijn wij trots op!

Zie je een onderdeel of product niet op onze website staan of ben je simpelweg op zoek naar advies? Onze collega’s staan voor je klaar. Je kan contact met ons opnemen door te bellen naar telefoonnummer of een E-mail sturen naar info@polatenpolat.nl. Langskomen in ons magazijn kan gedurende de openingstijden.

Belverzoek

Vul onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij proberen binnen 24 uur een reactie te geven.

    Naam*

    Telefoonnummer*

    E-mail*

    Bericht*